Wentink Occasions

Wentink Occasions Logo

Wentink Occasions heeft een grote positieve bijdrage geleverd aan ModeltreinWinkel.nl

Helaas is Jan Wentink na een kort ziekbed overleden. Aangezien we graag wat terug doen voor de hulp die Wentink Occasions ons in het verleden heeft geboden is in overleg met Jan en Anita besproken dat de voorraad waar nog niks mee is gedaan via ModeltreinWinkel.nl verkocht wordt. Deze artikelen zijn door ons getest en zo goed mogelijk omschreven.ModeltreinWinkel.nl - Wentink Occasions

Kortgeleden bereikte ons het trieste bericht dat Jan Wentink ernstig ziek was en helaas is hij niet lang daarna op 18 april jl. overleden. Wentink Occasions is een begrip in de modeltreinwereld. Velen van ons hebben warme herinneringen aan de knusse en gezellige winkel in Doornenburg met de altijd vriendelijke en behulpzame Jan achter de toonbank en vers gezette koffie door Anita. Wentink Occasions heeft een positieve bijdrage geleverd aan onze onderneming / ModeltreinWinkel.nl. Door hun hulp was het voor ons mogelijk om te groeien als bedrijf wat absoluut een bijdrage heeft geleverd aan waar we nu staan. Daar zijn we erg dankbaar voor.

Op de bekende ''zolder'' van de winkel staat nog veel goede en mooie voorraad. Enkele weken geleden zijn wij met Jan en Anita overeengekomen dat het materiaal van de "zolder" via ModeltreinWinkel.nl verkocht zal worden. Een bijzonder proces, zowel voor Wentink Occasions als voor ons. We zijn erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen en dat wij deze taak op ons mogen nemen. Hoewel het overlijden van Jan pas net achter de rug is, is er, uiteraard in goed overleg, besloten alles volgens planning door te laten gaan.

Momenteel staan er 125 producten van Wentink Occasions online op ModeltreinWinkel.nl. Deze treft u aan in een aparte categorie genaamd ''Wentink Occasions''. Het betreffen prachtige items, veelal locomotieven en sets, van Märklin, Roco, Fleischmann. Maar ook van Artitec, NMJ en vele andere klein serie fabrikanten. Dit materiaal zal, aangevuld met vele wagons, ook meegaan naar de Modelspoorbeurs in Houten op 5 mei aanstaande.

Komende tijd zal onze website verder aangevuld worden met materiaal van de bekende zolder.