Fijn dat u deze Wentink Occasions pagina bezoekt!

Dat betekent dat de naam nog altijd leeft. Wentink Occassions startte aan de Steenstraat in Arnhem en verhuisde in 2004 naar de oude timmermansschuur in Doornenburg. In de beginperiode van ModeltreinWinkel.nl heeft Wentink Occasions ons met diverse zaken goed op weg geholpen. Toen we vernamen dat Jan ernstig ziek was en helaas even later overleed (18 april 2018) waren we blij dat we wat terug konden doen voor de goede hulp. In overleg met Jan en Anita is destijds besloten dat de Wentink Occasions voorraden door ModeltreinWinkel.nl verkocht zouden worden. Inmiddels zijn alle modeltreinen en toebehoren terecht gekomen bij nieuwe liefhebbers.

De naam Wentink Occasions, nog altijd een groot begrip binnen de tweedehands modeltreinen, is door ModeltreinWinkel.nl overgenomen en enkel eigendom van Maba Online B.V.

Bij ModeltreinWinkel.nl kunt u evenals bij Wentink Occasions terecht voor tweedehands modeltreinen. Zowel gelijkstroom als wisselstroom.

ModeltreinWinkel.nl heeft Wentink Occasions overgenomen. De winkel van Wentink Occasions in Doornenburg is permanent gesloten en niet meer te bezoeken.

Wentink Occasions logo en gebouwd