Wentink Occasions

Wentink Occasions Logo

Wentink Occasions - ModeltreinWinkel.nl

Helaas is Jan Wentink na een kort ziekbed op 18 april 2018 overleden. In de beginperiode van ons bedrijf, ModeltreinWinkel.nl, heeft Wentink Occasions ons met diverse zaken goed op weg geholpen waar we nog altijd erg dankbaar voor zijn.

Toen we vernamen dat Jan ernstig ziek was waren we blij dat we wat terug konden doen voor de goede hulp. In overleg met Jan en Anita is destijds besloten dat de Wentink Occasions voorraden door ModeltreinWinkel.nl verkocht zouden worden. Inmiddels zijn alle modeltreinen en toebehoren terecht gekomen bij nieuwe liefhebbers en modeltreinverzamelaars.

Bij ModeltreinWinkel.nl kunt u uiteraard ook terecht voor tweedehands modeltreinen. Zowel gelijkstroom als wisselstroom. Wilt u modeltreinen inruilen of verkopen aan ModeltreinWinkel.nl? Bekijk dan deze pagina. Wij helpen u graag verder met de verkoop van een verzameling of modelbaan en vertellen u er met alle plezier meer over.

Kent u ons nog niet? Bekijk dan de pagina ‘’Wie zijn wij’’.

De winkel van Wentink Occasions in Doornenburg is permanent gesloten en niet meer te bezoeken. Wel is er nog altijd bedrijvigheid in de karakteristieke ‘’timmerwerkplaats’’ Benieuwd? Klik dan hier.