Modeltreinen verkopen aan een betrouwbaar adres?

Het kan voorkomen dat u een deel of volledige modeltreinverzameling wilt verkopen. Bijvoorbeeld omdat u ruimte wilt maken voor nieuwe aanwinsten, u kleiner gaat wonen of omdat u een treinenverzameling heeft geërfd uit nalatenschap. Wat de reden ook is; bij ModeltreinWinkel.nl bent u aan het juiste adres om uw modeltreinen te verkopen tegen een goede prijs!

Als specialist en aanbieder van tweedehands modeltreinen zijn wij voortdurend op zoek naar modeltreinen en complete modelbanen om ons tweedehands assortiment mee aan te vullen. Wij kopen het gehele jaar door modeltreinen uit binnen- en buitenland in. Of het nu gaat om een kleine treinverzameling met bijvoorbeeld bijzondere messing modellen van Philotrain of een uitgebreide Märklin vitrinecollectie met vele honderden locomotieven en wagons; ModeltreinWinkel.nl is het juiste adres om uw verzameling in zijn geheel, dus inclusief alle toebehoren, aan te verkopen!

Wat kan ik verkopen aan ModeltreinWinkel.nl?

 •  Fleischmann verzamelingen
 •  Wisselstroom & Gelijkstroom modeltreinen
 •  Winkelvoorraden
 •  Restpartijen
 •  Partijen rails en elektronica
 •  Scenery van onder andere Faller of Vollmer
 •  Alle schalen: Z-Spoor, N-Spoor, H0, Spoor 0, Spoor 1 en G
 •  Analoge en digitale modeltreinen
 •  Complete treinbanen van bijvoorbeeld Märklin of Fleischmann modeltreinen
 •  Vitrinecollecties
 •  Märklin verzamelingen
 •  Roco verzamelingen

Hoe gaat het verkopen van modeltreinen aan ModeltreinWinkel.nl in zijn werk?

Wij hebben al vele jaren kennis met het inkopen van diverse soorten modeltreinverzamelingen. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er bij het verkopen van de modeltreinen emoties vrij kunnen komen. Daarom handelen wij de verkoop geheel naar uw wensen en tempo af. Het inkopen van een modeltreinverzameling handelen wij als volgt af:

 1. U overweegt modeltreinen te verkopen of wilt een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling. Voor een eerste indruk ontvangen we graag een lijst of een aantal overzichtsfoto’s. Op basis hiervan kunnen we goed inschatten om wat voor type/merk modeltreinen het gaat, in welke staat de modeltreinen verkeren en wat de omvang van de verzameling is. Na ontvangst van de door uw verstrekte informatie gaan we er direct mee aan de slag of plannen we een bezoek om langs te komen. Ook is het mogelijk om op afspraak met de modeltreinen bij ons in Zutphen langs te komen en ter plekke een prijs overeen te komen.
  Impressie van diverse modellen
 2. Na ontvangst van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een (soms voorlopig) bod. Vaak al binnen 24 uur! Wij bieden een eerlijke marktconforme prijs voor uw verzameling en hebben ervaring met het inkopen van modeltreinverzamelingen van €100,- tot €120.000,-. In enkele gevallen hebben we voor een goede waardebepaling van uw verzameling extra informatie nodig. In dat geval nemen we via e-mail of telefoon contact met u op. Is uw verzameling van een dermate grote omvang dat het niet mogelijk is om een lijst of foto’s te sturen? Dan komen wij vrijblijvend op afspraak bij u langs.
  Berekenen modeltreinverzameling
 3. Is het bod akkoord? Dan komen we de materialen bij u thuis ophalen of u kunt de modeltreinen bij ons in Zutphen langsbrengen. In overleg is het mogelijk om u te helpen bij het demonteren van uw modelspoorbaan. Het geld kan per bankoverschrijving naar u worden overgemaakt of de verzameling kan contant worden afgerekend, net wat u wenst. Wij nemen de materialen pas mee als de betaling is afgehandeld. Aangezien wij een belastingplichtige onderneming zijn is legitimatie verplicht en stellen we een inkoopverklaring op waarvan u een kopie ontvangt.
  Modeltreinverzameling verkocht!

Hoe bepalen wij de waarde van uw modeltreinen?

Als liefhebbers en inkopers van modeltreinen hebben wij jaarlijks duizenden modeltreinen en toebehoren in onze handen. Hierdoor weten we inmiddels van veel modellen precies wat ze waard zijn. Uiteraard raadplegen we altijd de actuele prijzen bij het bepalen van de waarde van uw modeltreinen. Daarnaast kopen wij uw verzameling altijd in zijn geheel in. Sommige inkopers hebben enkel interesse in de goed verkoopbare items, maar wij kopen de verzameling altijd inclusief alle toebehoren, zoals rails, scenery en besturingen. Verder hebben wij door de vele enthousiaste klanten in binnen- en buitenland een hoge doorloop van ons assortiment met een aanzienlijk hogere opbrengst dan andere inkopers. Onze ervaring is dat wij daardoor veelal in staat zijn om een hogere prijs te betalen voor uw tweedehands treinen.

 • Voordelen bij verkoop aan ModeltreinWinkel.nlUw verzameling in zijn geheel verkopen
 • Voordelen bij verkoop aan ModeltreinWinkel.nlBinnen 24u een aanbod
 • Voordelen bij verkoop aan ModeltreinWinkel.nlMarktconforme prijs
 • Voordelen bij verkoop aan ModeltreinWinkel.nlGeheel vrijblijvend
 • Voordelen bij verkoop aan ModeltreinWinkel.nlVeel ervaring

In welke merken hebben we onder andere interesse?

Märklin treinen verkopen?
Roco treinen verkopen?
Fleischmann treinen verkopen?
Trix treinen verkopen?
Piko treinen verkopen?
Artitec treinen verkopen?
Lima treinen verkopen?
HAG treinen verkopen?
Minitrix treinen verkopen?

Ik wil een goed aanbod ontvangen
 Binnen 24 uur een aanbod
 Geheel vrijblijvend én kosteloos

OF

Uw modeltreinverzameling verkopen of meer weten over ModeltreinWinkel.nl?

Bent u van plan uw modeltreinen te verkopen aan ModeltreinWinkel.nl, wilt u meer weten over eerdere ervaringen of over de inkopers die uw aanbod beoordelen? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact met ons op.