Modeltreinen verkopen?

Als aanbieder van modeltreinen zijn wij altijd geïnteresseerd in het kopen van nieuwe collecties. Heeft u een interessante verzameling of een aantal modeltreinen die u van de hand wilt doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van tweedehands modeltreinen en geven iedere verkoper een eerlijk prijs. Door klanten in binnen- en buitenland te bedienen hebben wij een hoge doorloop van artikelen en is het mogelijk om een marktconforme prijs bieden.  Het maakt niet uit of het gaat om een enkele modeltrein of een hele verzameling, in beide gevallen hebben wij gemeende interesse. Daarnaast kopen wij niet enkel de bestverkopende modeltreinen, maar de gehele verzameling inclusief rails, huisjes en besturing.  En is u modelspoorbaan nog niet gedemonteerd? Geen probleem! Op verzoek kunnen wij deze taak geheel overnemen en wordt uw ruimte netjes achtergelaten.

Uiteraard begrijpen wij dat het verkopen van een verzameling emoties kan oproepen. Daarom handelen wij de verkoop geheel naar uw wensen en tempo af.

Interesse? 
Neem vrijblijvend contact met ons op: 
[email protected] of 085-0470135

Modeltrein