Noch 15512 H0 Figuren jonge koppels

SKU
Noch 15512
Niet op voorraad
€ 14,99

De eerste grote liefde
De NOCH figuurset "Jonge koppels" is ideaal voor het nabootsen van alledaagse situaties op het modeldiorama. Wie kent het niet, je leert je eerste liefde kennen en hebt alleen deze ene persoon in je hoofd. Je wilt alleen tijd met deze persoon doorbrengen en de rest van de wereld vergeten omdat je het door een rozerode bril ziet waarin alles perfect is. Samen de wereld rondreizen, alledaagse taferelen zoals winkelen of samen een wandeling maken - deze ene speciale persoon maakt elke situatie de mooiste en je zweeft op wolk 9.

Voeg dit romantische tafereel toe aan je diorama met de figurenset "Jonge koppels".

De figurenset bevat 6 figuren die elk 3 koppels vertegenwoordigen. Een jong stel staat in een stevige omhelzing. De mannelijke figuur houdt een geel skateboard onder zijn arm. De vrouw heeft haar arm om de man geslagen en draagt een witte hoed op haar blonde haar. De man draagt een zwarte broek, een bruin overhemd en groenkleurige schoenen. Het vrouwtje draagt een donkerblauwe broek, witte schoenen en een roze topje.
Het andere paar figuren dat is opgenomen, ligt op de grond met hun hoofden naar elkaar toe gekanteld. De twee kussen en hebben hun voeten gekruist achter. Het mannetje draagt een bruine broek, witte schoenen en een donkerblauw t-shirt. Het meisje draagt een kort roze rokje met een lichtgroen topje en zwarte schoenen.

Het andere paar bijgevoegde figuren toont twee jonge mensen die elkaars hand vasthouden. De vrouw draagt een korte blauwe jurk met daaronder een geel t-shirt. De jongen draagt een donkerblauwe broek en een wit T-shirt en heeft een rugzak met bruine banden op zijn rug. De witte schoenen van de vrouw en de zwarte schoenen van de man maken de outfit af.

Gratis verzending

Bij orders boven de €50,-

  • Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
  • Veilig betalen
  • PostNL
  • ModeltreinWinkel.nl Garantie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noch 15512 H0 Figuren jonge koppels