Zoekt u een inkoper voor uw modeltreinen?

ModeltreinWinkel heeft naast de verkoop van nieuw materiaal jarenlange ervaring met de inkoop van tweedehands modeltreinen en toebehoren.

Wij zijn voortdurend op zoek naar tweedehands modeltreinen en complete modeltreinverzamelingen. Of het gaat om één modeltrein of een doorgewinterde modelspoorverzameling bestaande uit vele honderden locomotieven en wagons, in beide situaties hebben wij serieuze interesse.

Door klandizie in binnen- en buitenland is de doorloop hoog wat resulteert in een marktconforme prijs voor uw modeltreinverzameling. Wij kopen niet enkel de best verkopende modeltreinen, maar de verzameling in zijn geheel inclusief alle aanverwanten als rails, huisjes, scenery en besturing. In overleg en afhankelijk van de grootte van een modeltreinverzameling is het mogelijk dat wij de modelspoorbaan demonteren.

Wat kan ik zoal verkopen aan ModeltreinWinkel.nl?

 •  Alle schalen: Z-Spoor, N-Spoor, H0, Spoor 0, Spoor 1 en G
 •  Wisselstroom & Gelijkstroom modeltreinen en modelbanen
 •  Märklin modeltreinen en verzamelingen, van klein tot groot
 •  Fleischmann modeltreinen en verzamelingen, van klein tot groot
 •  Rails, elektronica en scenery zoals huizen, gebouwd en als bouwpakket.
 •  Roco modeltreinen en verzamelingen, van klein tot groot
 •  Philotrain, Fulgurex, HAG of andere unieke kleinserie modellen
 •  Winkelvoorraad of restpartijen met modeltreinen
 •  Analoge en digitale modeltreinen
 •  Vitrinecollecties met gewone of zeldzame (messing) modellen
 •  Net wat u te bieden heeft, wij werpen er graag een blik op!

Geen grenzen aan de omvang van een verzameling!

Het komt regelmatig voor dat wij de eer krijgen een levenswerk over te nemen. Verzamelingen waar met passie en enthousiasme door de jaren heen duizenden euro's/uren in gestoken zijn, zijn ons niet onbekend. Heeft u zo'n verzameling bestaande uit vele honderden of wellicht duizenden modellen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben zelfs ervaring met het inkopen van verzamelingen boven de €80.000, waarbij eveneens een snelle afhandeling en directe betaling mogelijk is.

Modeltreinen verkopen voor een van uw cliënten?

Werkt u voor een notariskantoor of bent u een bewindvoerder en zoekt u een betrouwbare partner voor de overname van een verzameling van een van uw cliënten? Wij hebben hier reeds ruime ervaring mee en kunnen voor u vrijblijvend een bod/offerte maken en bewijsstukken aanleveren.

Ons bezoeken met uw modeltreinverzameling?

Wilt u liever geen foto's of een lijst maken? Dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend in een ongedwongen sfeer op afspraak langs te komen in Zutphen. Hierbij neemt een van onze inkopers de tijd om uw verzameling te bekijken en een correct bod uit te brengen.

U bepaalt het tempo!

Aangezien het verkopen van een modeltreinverzameling vaak emoties met zich meebrengt, werken wij geheel naar uw wensen en tempo. Taxatie van modeltreinen is eveneens mogelijk.

Welke merken kopen we onder andere in?

Märklin modeltreinen verkopen
Roco modeltreinen verkopen
Fleischmann modeltreinen verkopen
Trix modeltreinen verkopen
Piko modeltreinen verkopen
Artitec modeltreinen verkopen
Lima modeltreinen verkopen
Minitrix modeltreinen verkopen
Rivarossi modeltreinen verkopen
Philotrain modeltreinen verkopen
Arnold modeltreinen verkopen
Electrotren modeltreinen verkopen

Interesse in het verkopen van uw modeltreinenverzameling?

Stuur een lijst en/of overzichtsfoto's naar ons toe waarna we binnen 24 uur proberen te reageren. Bij een overname stellen we een inkoopverklaring op en is identificatie verplicht.

Ontvang een vrijblijvend aanbod op uw modeltreinen

OF

Bent u van plan uw modeltreinen te verkopen of wilt u meer te weten komen over ons?

Meer informatie lezen over het verkopen van modeltreinen, ervaringen over de verkoop aan ModeltreinWinkel lezen of meer te weten komen over het team van ModeltreinWinkel.nl? Klik dan op een van de onderstaande links of neem contact met ons op.