Modeltreinen verkopen?

Modeltreinwinkel heeft naast de verkoop van nieuw materiaal jarenlange ervaring met de inkoop van tweedehands modeltreinen.

Wij zijn voortdurend opzoek naar tweedehands modeltreinen en modeltreinverzamelingen. Of het hier nou gaat om een modeltrein of een doorgewinterde modelspoorverzameling bestaande uit vele honderden locomotieven en wagons, in beide situaties hebben wij serieuze interesse.

Door onze vele klanten in binnen en buitenland is de doorloop hoog wat erin resulteert dat wij u een marktconforme prijs kunnen bieden voor uw modeltreinverzameling. Wanneer een modelspoorbaan nog gedemonteerd dient te worden, kunnen wij indien u dit wenst deze taak geheel overnemen en laten we de ruimte netjes achter. Wij kopen niet enkel de best verkopende modeltreinen, maar de verzameling in zijn geheel inclusief aanverwanten als rails, huisjes en besturing.

Aangezien het verkopen van een modeltreinverzameling vaak emoties met zich meebrengt, werken wij geheel naar uw wensen en tempo. Taxatie van modeltreinen is eveneens mogelijk.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
[email protected] of 085-0470135
Modeltrein