Kibri logo

Kibri, het gehele assortiment H0 bouwpakketten uit voorraad leverbaar!

Kibri is één van de oudste modelspoormerken en ontstaan in 1895. Het merk is in 2010 van een faillissement gered en sindsdien onderdeel van Viessmann, waar ook Vollmer toe behoort. Binnen de schaal H0 zijn ruim 300 bouwpakketten in de catalogus van Kibri terug te vinden.

Grote diversiteit aan bouwpakketten

Binnen iedere categorie biedt Kibri een divers assortiment bouwdozen en daarmee voor ieder wel wat wils. Bij modelbanen die wij tweedehands inkopen treffen wij veelal een station van Kibri aan. Kibri station Bonn is daarbij het meest bekende station en het leuke is dat deze tegenover de Faller variant wel geheel op schaal is. Ook heeft Kibri een aantal goed lijkende Nederlandse stations in het assortiment, zoals bijvoorbeeld Kibri station Eschbronn.

Het Alpenland in miniatuur

Het assortiment Alpenhuizen is ook iets waar Kibri bekend om staat. Geen enkel ander merk heeft een dergelijk groot legio aan bouwpakketten van Alpenhuizen in het assortiment. Met de bouwpakketten van Kibri is het mogelijk een geheel en afwisselend Alpendorp aan te leggen. Tip: met Kibri bouwpakket 38010 haalt u in één keer een geheel Alpendorp in huis.

Toonaangevend binnen de fabrieksgebouwen

Heeft u al bij de fabrieksgebouwen van Kibri gekeken? Waarschijnlijk heeft u dan bij diverse modellen een zogezegd "oja" moment. Fabrieken die u herkent van een showbaan op een beurs of u wellicht zelf op de baan heeft staan. Hoewel de bouwpakketten al een tijdje meelopen zijn ze nog altijd razend populair. Bouw bijvoorbeeld de gehele bierbrouwerij Feldschlössen na of maak een industrieterrein met de ruime keuze aan industrie en fabrieksbouwpakketten.

Op voorraad Kibri bouwpakket kopen? Alle aangeboden Kibri bouwsets in onze webshop zijn rechtstreeks en snel uit eigen voorraad leverbaar.