Hoe ervaren anderen de verkoop van modeltreinen?

De nodige kennis en kunde is vereist om modeltreincollecties aan te schaffen. Treinen en accessoires moeten bijvoorbeeld juist geïndexeerd worden, een modelbaan dient zorgvuldig ontmanteld te worden en de algehele collectie moet precies opgeborgen worden voor een veilig transport. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het inkopen van diverse modeltreincollecties en hebben we al vele treinliefhebbers geholpen. Lees wat onze klanten over ons zeggen en neem een kijkje in onze afhandeling van het inkopen van modeltrein verzamelingen.


Wij hebben een grote modeltreinverzameling uit nalatenschap aan Modeltreinwinkel verkocht. Dit bedrijf had het hoogste bod, maar net zo belangrijk is dat wij ervan overtuigt zijn dat de treinverzameling van onze oom via dit bedrijf weer bij de juiste liefhebbers terecht komt. De heren van Modeltreinwinkel.nl hebben ons alle ruimte gegeven om de verkoop in een door ons gewenst tempo af te handelen. We hopen dat de treinen een mooie bestemming krijgen.
Impressie modelspoor collectie verkopen
H. De Vries
Vanwege een aanstaande verhuizing mijn N-spoor verzameling op enkele modellen na van de hand gedaan. Na een frustrerend Marktplaats debacle besloten de collectie niet zelf in losse delen te verkopen, maar bij Modeltreinwinkel aan te bieden. Opbrengst misschien iets lager dan wanneer ik het zelf allemaal in losse onderdelen verkocht had, maar nu zit ik niet met restanten, gezeur aan de deur en weet ik waar ik aan toe ben. Bedankt voor de afhandeling en succes met de verkoop heren!
Impressie modelspoor collectie verkopen
J. Timmerman
Ik had een gigantische verzameling LGB locomotieven en wagons. Nooit gedacht dat ik deze zou slijten, zeker niet in Nederlands, maar de heren van Modeltreinwinkel.nl toonde interesse en binnen een mum van tijd was de inkoop afgehandeld. De verzameling is netjes bij mij thuis opgehaald en de ruimte is schoon achtergelaten. Hopelijk komen treinen terecht bij een enthousiaste treinliefhebber
Impressie modelspoor collectie verkopen
P. De Ruiter