Figuren & Dieren

Figuren & Dieren

Figuren en dieren, de keuze is reuze.

Een modelbaan zonder figuren en dieren komt vaak niet echt tot leven. De kleine figuurtjes en leuke scenes brengen veel sfeer met zich mee. Zowel de figuren van Preiser als Noch zijn geheel met de hand beschilderd. Minuscuul werk met uiterste precisie. De figuren van Noch staan bekend om een hele goede prijs-kwaliteit verhouding en interessante scenes.

Preiser is sinds jaar en dag de producent van figuren. De gezichten zijn allemaal nog net iets beter uitgevoerd, met een duidelijke uitdrukking. De sets uit de 14000 serie betreffen veelal dezelfde sets als die uit de 10000 serie. De sets uit de 14000 serie is echter prijsgunstiger en eenvoudiger beschilderd.

Heeft u maar een figuurtje nodig voor een speciale scene? Preiser heeft een groot assortiment aan losse figuren die allemaal een eigen pose of scene uitbeelden. Tot in de kleinste details beschilderd en daardoor super realistisch.

Gebruik voor het lijmen van de figuren de Noch flexible lijm. Deze lijm is naderhand eenvoudig weer te verwijderen en blijft flexibel.

Alle artikelen uit deze categorie zijn in voorraad en direct leverbaar!