Busch loof- of dennenbomen kopen?

Busch loof- of dennenbomen kopen?

Bomen van Busch zijn er in alle soorten en maten. Van kleinere bomen voor in een dorp tot grote bomen om een compleet bos mee aan te leggen. De Busch bomen zijn in ieder geval geschikt voor iedere modelbaan.

Voordeelverpakking of luxe boom?

Het Busch bomen assortiment varieert van voordelig geprijsde voordeelverpakkingen tot luxe bomen die in kleinere hoeveelheden verpakt zijn. Voordelige bomen worden veelal gebruikt voor de achtergrond bij een modelbaan.

Busch sparren

Iedere fabrikant heeft een aantal artikelen waar ze echt uniek mee zijn en in uitblinken. Bij Busch zijn dat de sparren. Waar veel bomen er goed uit zien, maar niet direct een realistische weergave zijn van een echte boom is dat Busch wel gelukt met bijvoorbeeld Busch 6133 of 6124. Deze sparren worden grotendeels met de hand geproduceerd en zijn daardoor erg verfijnd. Bij sommige sets worden zelfs losse dennenappels meegeleverd. Weliswaar zijn zulke gedetailleerde bomen kostbaarder dan een voordeelpakket met eenvoudige bomen, echter hoeft u van deze sparren er stukken minder te plaatsen om een veel mooi bos te ontwikkelen. Tip, gebruik de bomen uit voordeelpakketten vooral als opvulling en laat luxere bomen op de voorgrond treden en de aandacht trekken.

  Bij Busch de juiste bomen niet kunnen vinden? Kijk dan eens de bomen van Noch.

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anderen bekeken ook