Busch Logo

Busch scenery kopen?

Busch is één van de bekendste modelbouw scenery fabrikanten. Het bedrijf werd in 1955 opgericht en bracht een klein speelgoed vliegtuigje op de markt. Niet veel later, in 1958, had Busch haar eerste stand op de jaarlijkse speelgoedvakbeurs in Neurenberg en presenteerde daar haar scenery producten ter aankleding van de modelbaan. Dit bleek een groot succes en heden ten dage kennen we Busch als een van de grootste modeltreinscenery fabrikanten.

Decoratiesets van Busch

Details maken het af! Het is verbazingwekkende hoe een paar kleine details een scène geheel tot leven kunnen wekken. Details worden ook wel eens de sleutel genoemd tot een realistische modelbaan. Busch heeft een enorm scala aan kleine details en grappige scenes die zo op de modelbaan kunnen worden geplaatst. Denk aan een aantal Busch melkbussen bij een boerderij, containers aan de straat of kratten en kisten bij de supermarkt?

Busch startsets

Bent u van plan te beginnen met het aanleggen van een modelspoorlandschap, maar weet u niet geheel waar u moet beginnen? Dan is een Busch landschap startpakket iets voor u. Deze zijn er in diverse soorten, zoals enkel met Busch strooimaterialen of een geheel pakket waarmee u in een keer een meertje, straat en bijbehorende bebossing aanlegt.

Op voorraad Busch strooimaterialen en toebehoren kopen? Alles van Busch is rechtstreeks uit eigen voorraad leverbaar!

 

Busch Scenery


Busch Voertuigen