Brekina logo

Brekina voertuigen en vrachtwagens, hoge detaillering en prijsgunstig!

Brekina produceert modelauto’s voor in de vitrine of voor op de modelbaan in de schaal 1:87. De modellen van Brekina staan bekend om zeer verfijnde details. Waar andere fabrikanten sierlijsten om deuren soms weglaten of net iets te grof uitvoeren, besteed Brekina veel aandacht aan deze kleine details. Door deze hoge mate van detaillering en een betaalbaar prijsniveau is de fabrikant in relatief korte tijd bekend geworden en worden de modellen steeds populairder!

Klassiekers in de schaal 1:87

In het assortiment van Brekina tref je geen moderne Audi of Mercedes aan, maar echte klassiekers! Modellen die vrijwel iedereen kent uit vervlogen tijden. Niet alleen automodellen kenmerken het assortiment, maar ook bussen, vrachtwagens en andere voertuigen tot de jaren 90.

Voertuigen voor de Nederlandse baan

Het leuke aan Brekina is dat ze ook kijken naar de Nederlandse markt en daar goed op in weten te spelen. Bijvoorbeeld met een vrachtwagen van de Unox of een Citroën besteleend van Frans Maas. Ook de Porsche politie kan met de modellen van Brekina teruggebracht worden naar de Nederlandse modelbaan.

Op voorraadAlle aangeboden Brekina voertuigen zijn rechtstreeks uit eigen voorraad leverbaar.