Artitec Logo

Artitec - van rollend materieel tot kleine details

Het Nederlandse bedrijf Artitec heeft een ruim assortiment modelspoor toebehoren die vooral gericht zijn op de Nederlandse markt. Van kleine details die eenieder herkent uit het straatbeeld tot een treinstel of Nederlandse bus.

Resin bouwpakketten van Artitec

Artitec heeft een groot aantal bouwpakketten in het assortiment. Sommige artikelen zijn zowel als ‘”readymade” en bouwpakket te koop. De bouwpakketten van Artitec zijn gemaakt uit resin. Dit is een soort hars wat in de basis een neutrale kleur heeft. De bouwpakketten zijn dus nog niet gekleurd en men dient dus zelf de onderdelen te kleuren/verven. Dit kan naar eigen inzicht, maar Artitec adviseert ook op de handleiding de te gebruiken kleuren.

Kant-en-klaar van Artitec

Aritec heeft een groot aantal kant-en-klare modellen in het assortiment, ook wel ‘’readymade’’ genoemd. Wisselend van kleine details, zoals jutenzakken die als lading kunnen dienen tot een kant een klare DAF vrachtwagen. Aan deze modellen hoeft u niets meer te schilderen of bewerken.

Levering voornamelijk uit eigen voorraad

Het Artitec assortiment is groot en telt honderden producten. Veel daarvan is momenteel niet leverbaar. Om geen (lang) lopende backorders te houden leveren we hoofdzakelijk uit eigen voorraad en staan producten die wel in het assortiment zitten, maar niet leverbaar zijn, niet online.