Over ons

ModeltreinWinkel.nl

Wij zijn twee jonge ondernemers met een grote passie voor modeltreinen. Van kinds af aan zijn wij al bezig met modeltreinen en alles wat daarbij komt kijken. In maart 2015 heeft deze passie zich doorvertaald naar het starten van een eigen onderneming en niet veel later hebben we Modeltreinwinkel.nl overgenomen waarmee we de jongste ModeltreinWinkel van Nederland zijn geworden!

Over ons

Op Modeltreinwinkel.nl bieden wij eerste- en tweedehands kwaliteitsproducten aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast willen wij u het winkelen zo aangenaam mogelijk maken en wordt er secuur omgegaan met de producten. Er is namelijk niks zo vervelend als er iets kapot is door het onzorgvuldig omgaan met de producten. Tweedehands producten worden altijd gecontroleerd en er wordt zelfs garantie op gegeven. Wij zien de toekomst optimistisch tegemoet en hopen u nog vele malen te mogen verwelkomen op onze webshop.

Waarom bestellen bij Modeltreinwinkel.nl?


Gratis verzending bij een order vanaf €35
Heeft u een bestelling van €35 of meer? Dan wordt de gehele order gratis verzonden. Ook als u in het buitenland woont!

Scherpe prijzen
In onze webshop betaalt u nooit te veel. Wij zetten de artikelen voor een schappelijke prijs online, zodat u maximaal plezier beleeft aan uw product.

Niet goed = geld terug
Niet het juiste artikel besteld of niet tevreden? U heeft 14 dagen bedenktijd en retourrecht.

Breed assortiment aan merken
Met onder andere merken als Noch, Vollmer en Preiser zit er altijd iets tussen voor u!

Direct leverbaar
De webshop wordt elke dag actueel gehouden. Zo is het desbetreffende product altijd aanwezig wanneer deze op ‘’op voorraad’’ staat en verlaat u de website met het gewenste artikel.