Wie zijn wij?

ModeltreinWinkel.nl

Wij zijn twee jonge ondernemers met een grote passie voor modeltreinen. In maart 2015 heeft deze passie zich door vertaald naar het starten van een eigen onderneming en niet veel later hebben wij deze webshop ModeltreinWinkel.nl overgenomen waarmee we met trots de jongste ModeltreinWinkel van Nederland zijn geworden. Op Modeltreinwinkel.nl bieden wij eerste- en tweedehands kwaliteitsproducten aan tegen een scherpe prijs.

 

Over ons

Kwaliteit
Een goede kwaliteit van de modeltreinen en toebehoren, zeker als deze tweedehands zijn, is voor ons en zeker ook voor u een van de belangrijkste eisen. Tweedehands producten omschrijven wij zo goed mogelijk en worden voorzien van een uitgebreide fotosessie. Daarnaast worden tweedehands producten altijd gecontroleerd op werking en wordt er zelfs twee maanden garantie op gegeven.

Klantvriendelijke service
Een klantvriendelijke service is altijd belangrijk, zeker als u een artikel voor uw hobby zoekt waar u plezier aan wilt beleven. Het is daarom belangrijk dat de artikelen, verzending en alles daaromheen op en top geregeld is. U kunt gerust voor elke vraag contact met ons op nemen. Is er een probleem, dan gaan wij altijd op zoek naar een oplossing. Bij ModeltreinWinkel.nl zorgen wij ervoor dat de klanten op geen enkele manier spijt krijgen van hun bestelling.

Waarom bestellen bij Modeltreinwinkel.nl?


Gratis verzending bij een order vanaf €50,-
Heeft u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de gehele order gratis verzonden. Geldig voor Nederland, België en Duitsland.

Scherpe prijzen
In onze webshop betaalt u nooit te veel. Wij zetten de artikelen voor een schappelijke prijs online, zodat u maximaal plezier beleeft aan uw product.

Niet goed = geld terug
Niet het juiste artikel besteld of niet tevreden? U heeft 14 dagen bedenktijd en retourrecht.

Breed assortiment aan merken
Met onder andere merken als Noch, Vollmer en Preiser zit er altijd iets tussen voor u!

Direct leverbaar
De webshop wordt elke dag actueel gehouden. Zo is het desbetreffende product altijd aanwezig wanneer deze op ‘’op voorraad’’ staat en verlaat u de website met het gewenste artikel.